بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟
سرخط خبرها

تاکید وزیر آموزش و پرورش به آموزش حضوری | ۹۵ درصد مدارس دنیا تعطیل نکردند

  • کد خبر: ۹۶۵۶۷
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۷
  • ۱
تاکید وزیر آموزش و پرورش به آموزش حضوری | ۹۵ درصد مدارس دنیا تعطیل نکردند
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ‌مدارس حتما باید آموزش حضوری را از سر بگیرند افزود: ۹۵ درصد مدارس دنیا در این مدت باز بودند اما ما ۱۰۰ درصد مدارس را تعطیل کردیم و آموزش مجازی داشتیم.

به گزارش شهرآرانیوز، یوسف نوری عصر امروز در نشست اعضای شورای آموزش و پرورش مناطق جنوبی استان کرمان که در شهرستان منوجان برگزار شد، اظهار داشت: پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد در استان کرمان تا سال آینده تکمیل می‌شوند و ۳ بهمن ۱۴۰۰ طرح رتبه بندی معلمان در کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بررسی می‌شود.

وی با اشاره به سروده سعدی که "باران که در لطافت طبعش، خلاف نیست"، گفت: نزولات آسمانی همیشه مایه رحمت و برکت هستند، اما به دلیل ضعف در زیرساخت‌های شهری و روستایی شاهد سیل و خسارت هستیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مدارس حتما باید آموزش حضوری را از سر بگیرند افزود: ۹۵ درصد مدارس دنیا در این مدت باز بودند، اما ما ۱۰۰ درصد مدارس را تعطیل کردیم و آموزش مجازی داشتیم.

وی گفت: فقری در اطراف کشور داریم که ناشی از کار خودمان است، تبعیض در درون خانواده بین فرزند دختر و پسر، بین پسر بزرگ و کوچک و ... و در نظام تعلیم و تربیت هم این تبعیض‌ها وجود دارد و بینش، منش، فعل و دیدگاه ما در موضوع عدالت، توزیع رویه‌ای است در صورتی که عدالت باید توزیعی یا ترمیمی باشد یعنی حق همه داده شود.

نوری اظهار داشت: در بعضی موارد نیاز به تغییر روش‌هاست، گروه بندی و طبقه بندی در کار‌ها را باید از شهید سلیمانی یاد بگیریم، این فرمانده بزرگ گروه‌های مختلف زینبیون، حیدریون، فاطمیون و ... را بسیج کرد.

وی یا بیان اینکه در توزیع منابع هم باید اول خط مقدم جامعه را در نظر بگیریم که خط مقدم در جمهوری اسلامی ایران، مردم مستضعف و کوخ نشین هستند افزود: در مرکز، قرارگاه محرومیت زدایی تشکیل داده‌ایم و بنا داریم دایره دایره از بیرون به داخل بیاییم.

وزیر آموزش و پرورش ضمن قدردانی از رئیس جمهور به واسطه سفر پیش‌بینی نشده‌اش به جنوب استان کرمان، گفت: دولت مردمی در همه شرایط در کنار مردم است و پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۵۰ درصد تا سال آینده با اولویت خوابگاه‌های دانش آموزی تکمیل می‌شود.

وی با بیان اینکه سرانه‌ای بابت خرید تجهیزات مدارس استان، واریز می‌شود گفت: تجهیز ۷ هنرستان در ۷ شهرستان جنوبی، ایزوگام، محوطه سازی، آسفالت، بهسازی سرویس‌های بهداشتی و استانداردسازی سیستم سرمایشی ۴۰۰ کلاس درس در دستور کار قرار دارد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: مدارس، هویت ملی ما هستند و نباید تخریب شوند بلکه باید تلاش بر مقاوم سازی آن‌ها داشته باشیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۳ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۱
0
0
تو خودت رو با اونا مقایسه کن بعد یه هفته برن همه خانواده ها اومیکرون گرفتن بگو از دورهمی بوده
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->